Marbodals historie og erfaring gjenspeiles i alle detaljer; skapdører, hengsler, benkeplater, håndtak. Siden 1924 har generasjon etter generasjon av kjøkkenbyggere lært seg betydningen av kontinuerlig utforskning av nye muligheter og uttesting av nye materialer. Vi slutter aldri å lete etter nye løsninger og utvikle nye kjøkken. Slik har det alltid vært, og slik kommer det til å forbli.

Svanemerkede kjøkken
For oss som jobber med trevarer er det en selvfølge å tenke på miljøet. Derfor er våre kjøkken Svanemerkede, noe som betyr at de lever opp til strenge krav til en energibesparende og miljøvennlig produksjonsprosess uten at det går ut over funksjonalitet og kvalitet. Også våre MDF-plater, sponplater og limet vi bruker blir produsert med både miljø og funksjonalitet i tankene.

Montert og kontrollert
Når du velger et kjøkken fra Marbodal, slipper du alle problemene som kan oppstå når kjøkkenet skal monteres. Samtlige kjøkkenskap fra Marbodal leveres fabrikkmontert og kontrollert. Med vår lange erfaring kan du være trygg på at ditt nye kjøkken blir nøyaktig slik du har forventet.

Levering hjem til deg
De ferdigmonterte skapene, sammen med hvitevarer, håndtak, benkeplater – alt du har bestilt – kommer hjem til deg i en og samme levering og uansett hvor du bor i Norge.

25 års garanti
Holdbarhet har alltid vært avgjørende for Marbodal. Vi bygger kjøkken som skal tåle harde påkjenninger over lang tid. Derfor leveres Marbodalkjøkkenet ditt med hele 25 års funksjonsgaranti på de mest utsatte delene i kjøkkenet, som hengsler, dører og skap.

Personlige kjøkken
Marbodal har produsert kvalitetskjøkken i 90 år. Likevel våger vi å påstå at det ikke finnes to like Marbodalkjøkken i hele Norge. Forklaringen er enkel. I tillegg til alle skapene og dørene våre gjør vårt store utvalg av tilbehør og materialer det mulig å blande, variere og tilpasse slik at kjøkkenet passer til akkurat dine krav og drømmer.

Gjør det selv
En del av våre kjøkkenmodeller kan også leveres flatpakket i et begrenset utvalg skap, disse er merket med et eget symbol i denne katalogen, vi kaller det Gjør det selv. Du får samme kvalitet og garantier, samme service og en lavere pris.